Υποστήριξη

‘Όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία μας είναι επώνυμα και πιστοποιημένα δοκιμασμένα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία μας είναι στη διάθεση των πελατών της για να λύσει κάθε απορία αλλά ακόμη και για να δώσει οδηγίες, να συμβουλέψει ή ακόμη και να επέμβει στα κουφώματά σας αν κριθεί αναγκαίο.

Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι εξέχουσας σημασίας και η εταιρία μας δε σταματά να είναι δίπλα στον πελάτη με την τοποθέτηση των κουφωμάτων ή άλλων προϊόντων αλλά συνεχίζει να είναι δίπλα του κάθε στιγμή.

Το κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την αγορά (after sales service) είναι σημαντικό για εμάς και είμαστε υπερήφανοι που μεγάλο ποσοστό των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις ήδη ικανοποιημένων πελατών μας.

Στην εταιρία ALMEL, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι της υποστήριξης των πελατών μας από την αρχή της συνεργασίας αλλά και μετά το πέρας αυτής.

Υποστήριξη

Η εταιρεία ALMEL δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και των σιδηροκατασκευών πάνω από 20 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατασκευές και τα κουφώματα αλουμινίου:

Το αλουμίνιο σήμερα αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές σε κουφώματα οικοδομών, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερα μεγάλη ανθεκτικότητα στη διάρκεια του χρόνου καθώς και στη χρήση του.

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση πέραν του απλού καθαρισμού. Καλό είναι να αποφεύγονται τα σκληρά σφουγγάρια και τα σύρματα καθώς και τα έντονα καθαριστικά υγρά, ένα απλό βρεγμένο πανί αρκεί.

Με τα κουφώματα αλουμινίου επιτυγχάνεται η μείωση της απώλειας θερμότητας από το χώρο σας με αποτέλεσμα τη διατήρηση της εσωτερικής ζεστασιάς κατά τους χειμερινούς μήνες και της δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ισχυρή ηχομόνωση και ελαχιστοποιούν το φαινόμενο της υγροποίησης.

Ταινία γνησιότητας είναι απαραίτητη σε όλα τα κουφώματα που τοποθετείτε στο χώρο σας. Προσοχή να ζητάτε πάντα στα παραστατικά να αναφέρεται η συγκεκριμένη σειρά αλουμινίων που έχετε τοποθετήσει στο σπίτι σας.

Συγκεκριμένες αντιδιαρρηκτικές σειρές αλουμινίου είναι διαθέσιμες και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλειά σας. Τα συγκεκριμένα κουφώματα αλουμινίου υποβάλλονται σε μία σειρά δοκιμασιών για να διαπιστωθεί η αντίστασή τους σε πιθανή απόπειρα διάρρηξης.

Scroll to Top