Πόρτες Διαχωριστικών

Οι Πόρτες των διαχωριστικών αλουμινίου είναι μέρος της Διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονωμένα σε διάφορους χώρους ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη του πελάτη.

Στην εταιρία ALMEL η πολυετής πείρα μας στον χώρο των χωρισμάτων αλουμινίου μας βοηθά στο να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας ώστε να βρούμε την σωστή λύση.

Οι Πόρτες των διαχωριστικών αλουμινίου εκτός από το να διαχωρίζουν και να απομονώνουν τους χώρους, λειτουργούν και ως διακοσμητικά στοιχεία και χαρακτηρίζουν το εσωτερικό ύφος ενός επαγγελματικού χώρου.

Οι πόρτες της μπορεί να αποτελέσουν μια σύγχρονη και ταυτόχρονα διαχρονική επιλογή, από άποψης ύφους καθώς και υλικού.

Πόρτες Διαχωριστικών 01

Η μεγάλη ποικιλία τύπων και χρωμάτων, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα που συμπληρώνει τη φινέτσα και τη διακοσμητική άποψη. Για την τοποθέτηση των θυρών στα χωρίσματα αλουμινίου προσαρμόζεται κάσα αλουμινίου, βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιοδήποτε  χρώμα RAL της επιλογής σας, με εσωτερικούς μεντεσέδες και ειδικό μονωτικό λάστιχο περιμετρικά της κάσας για τη σωστή εφαρμογή, επιτυγχάνοντας εξαιρετική  ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Πόρτες Διαχωριστικών


Η ολοκληρωμένη λύση για Πόρτες Διαχωριστικών.

Για την τοποθέτηση των θυρών σε χωρίσματα γυψοσανίδας, τοποθετείτε κάσα που προσαρμόζεται σε κάθε είδους τοιχοποιία. Παραδίδεται κομμένη στα μέτρα που επιθυμείτε, και  χαρακτηρίζεται από την υψηλή της ποιότητα και την δυνατότητα γρήγορης τοποθέτησης. Οι Πόρτες των διαχωριστικών αλουμινίου χωρίζονται κατά βάση σε τρεις κατηγορίες.

Η Εταιρία Almel σας παρέχει τις πλέον σύγχρονες Πόρτες Διαχωριστικών.

Πόρτες γραφείων πρεσαριστές

Συνήθως έχουν σκελετό λευκής ξυλείας πεύκου, με διαστάσεις 30Χ60. Εσωτερικά έχουν είτε διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ ), είτε χαρτοκυψέλη. Υπάρχουν επίσης πόρτες ηχομονωτικές με μοριοσανίδα διάτρητη  ή με μοριοσανίδα συμπαγή, για χώρους με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης, μονόφυλλες και δίφυλλες.

Εξωτερικά επενδύονται με πρεσαριστές  φορμάικες, σε μια τεράστια χρωματική γκάμα ή m.d.f. άβαφες ή βαμμένες, με δυνατότητα σχεδίου και φυσικά με δυνατότητα  φεγγίτη.

Πόρτες γυάλινες τύπου security

Είναι Υαλοπίνακας που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία σε κλίβανο στους 650 βαθμούς κελσίου στην φυσική του μορφή όμως είναι εύθραυστος. Με τη μέθοδο της θερμικής σκλήρυνσης (tempered glass), είναι εφικτή η βελτίωση των μηχανικών ιδιοτήτων του υαλοπίνακα και πιο συγκεκριμένα παρατηρείται αύξηση της αντοχής αυτού σε κρούση, καθώς και αύξηση της αντοχής σε φορτία. Βασικό χαρακτηριστικό των θερμικά σκληρυμένων υαλοπινάκων είναι η ασφαλής θραύση τους.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο υαλοπίνακας βρίσκεται υπό υψηλή επιφανειακή τάση, κατά τη θραύση του απελευθερώνει όλη τη συσσωρευμένη σε αυτόν ενέργεια, με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών μικρών και ακίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα θραυσμάτων. Συνήθως έχουν πάχος 10 χιλιοστά, ή 5+5 χιλιοστα τύπου triplex. Γίνεται περιμετρική λείανση με αδαμαντοτροχό τύπου καρέ. Διαφανής ή με κατεργασία αμμοβολής σε την όλη η επιφάνεια, ή μέρος αυτής με σχέδιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη.

Πόρτες αλουμινίου

Οι πόρτες αλουμινίου είναι βαμμένες στο χρώμα ral του εσωτερκού διαχωριστικού, αποτελούμενες από μονά ή διπλά κρύσταλλα πάχους από 5 έως 10 χιλιοστά, διάφανα ή αμμοβολής ή με μελαμίνες.

 Επίσης, υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα τοποθέτησης ανάμεσα των κρυστάλλων μεταλλικών συστημάτων σκίασης,(περσίδες)  με μηχανισμό περιστροφής, έχοντας την επιλογή όταν τις έχουμε ανοιχτές να εξασφαλίζουμε το φυσικό φως και την ορατότητα σε όλους τους χώρους των γραφείων και όταν κλείνουν να αποκλείουμε την οπτική επαφή δημιουργώντας ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του χώρου.

Πόρτες Διαχωριστικών – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top