Χαμηλά διαχωριστικά

Τα Χαμηλά διαχωριστικά ALMEL είναι κατάλληλα για διαμόρφωση ενιαίων επαγγελματικών χώρων και ανοιχτών ομάδων εργασίας, σε χαμηλού ύψους διαρρύθμιση και ελεύθερη διάταξη στο χώρο.

Η χρήση των κινητών χωρισμάτων είναι πολύ διαδεδομένη σε κτίρια που χρειάζονται λειτουργική ευελιξία, δηλαδή συχνές αλλαγές στη διαρρύθμιση και στις διαστάσεις των χώρων κτλ.

Τέτοιοι χώροι είναι τα γραφεία, οι εκθέσεις, οι αποθήκες, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα κτλ.

Τα χωρίσματα αυτά είναι πρακτικά και μπορούν να προσφέρουν περιορισμένη ιδιωτικότητα σε ανθρώπους που καλούνται να εργαστούν σε κοινούς χώρους, όπως για παράδειγμα σε τράπεζες, μεγάλα γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ.

Χαμηλά Διαχωριστικά 03

Τα χαμηλά διαχωριστικά προσφέρουν κατά κύριο λόγο οπτικό διαχωρισμό αλλά δεν προσφέρουν καθόλου ή προσφέρουν πολύ μικρή ηχομόνωση. Μερικοί τύποι διαχωριστικών έχουν και επιπλέον δυνατότητες. Για παράδειγμα υπάρχουν συρόμενα διαχωριστικά, αναδιπλούμενα στοιχεία, διαχωριστικά τύπου φυσαρμόνικας κτλ.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία χρησιμοποιούνται μεταξύ χώρων που χρειάζονται γρήγορη ενοποίηση ή αντίθετα γρήγορο και εύκολο διαχωρισμό. Τέτοιοι χώροι είναι για παράδειγμα οι αίθουσες συγκεντρώσεων, τα εστιατόρια, τα γραφεία, τα πολυκαταστήματα και οι εκθεσιακοί χώροι.

Χαμηλά διαχωριστικά


Η ολοκληρωμένη λύση για Χαμηλά διαχωριστικά.

Σε μεγάλη ποικιλία υλικών πληρώσεως και σε απεριόριστες χρωματικές και σχεδιαστικές προτάσεις, για να υλοποιήσετε τον επαγγελματικό σας χώρο όπως απαιτούν οι σύγχρονες δομικές ανάγκες, σε συνδυασμό με την οικονομία και την ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας.

Η Εταιρία Almel σας παρέχει τα πλέον σύγχρονα Χαμηλά διαχωριστικά.

Χαρακτηριστικά Χαμηλών διαχωριστικών

Κατασκευάζονται ή αυτόνομα ή συνδέονται μεταξύ τους με ειδικό στρογγυλό προφίλ αλουμινίου, περιστρέφονται στις επιθυμητές μοίρες, ενώνονται έως και τέσσερα μαζί δημιουργώντας σχήμα σταυρού και γενικότερα έχουν διάφορους συνδυασμούς και ποικίλες σχεδιαστικές και διακοσμητικές προτάσεις.

Αυτοφερόμενα και η στήριξή τους επιτυχαίνετε με μεταλλικό πέλμα στήριξης τριγωνικού σχήματος το οποίο ενσωματώνεται και βιδώνεται στο σκελετό του διαχωριστικού και περιλαμβάνουν ρυθμιστή ύψους (ρεγουλαδόρο) για την ευθυγράμμιση των διαχωριστικών, για τις τυχόν ανωμαλίες του δαπέδου.

Αυτοστήριχτα, μεταφέρονται και αναδιαμορφώνονται πολύ εύκολα, συμφώνα με τις νέες απαιτήσεις και ανάγκες του επαγγελματικού χώρου και των εργαζομένων.

Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη.

Χαμηλά διαχωριστικά – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top