Σίτες Αλουμινίου

Tα αντικουνουπικά συστήματα (σίτες) στην σημερινή εποχή είναι πλέον απαραίτητα για κάθε χώρο είτε πρόκειται για επαγγελματικό η για οικεία.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν αλλάζει ο καιρός και η παρουσία των εντόμων γίνεται περισσότερο αισθητή αποφασίζουν να τοποθετήσουν σίτες σε πόρτες και παράθυρα. Οι σίτες είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερο τρόπος για την αντιμετώπιση των «ενοχλητικών επισκεπτών».

Κατά την τοποθέτηση της κατάλληλης σίτας υπάρχουν δεκάδες επιλογές που μπορείτε να κάνετε και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι ανοιγόμενες σίτες προορίζονται περισσότερο σε εξώπορτες για μεγαλύτερη ευκολία. Οι σίτες με λειτουργία ανοιγόμενης κίνησης έχουν μεντεσέδες επαναφοράς εξασφαλίζοντας έτσι την καθημερινή χρήση με ευκολία.

Σίτες Αλουμινίου 03

Παράλληλα, η τοποθέτηση ανοιγόμενης σίτας σε πόρτες κουζίνας όπου χρειάζεται να τις ανοιγοκλείσετε πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας θα ήταν μία αποτελεσματική ενέργεια

Η τοποθέτηση σίτας κάθετης κίνησης προορίζεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν παράθυρα ανοιγόμενα και μικρά κουφώματα. Η κίνησή της γίνεται από ένα κορδόνι εύκολα και γρήγορα για αυτό αποτελεί μία έξυπνη, οικονομική και αξιόπιστη λύση για να αποφύγετε τα έντομα.

Σίτες Αλουμινίου

 

Η ολοκληρωμένη λύση για Σίτες Αλουμινίου Επαγγελματικών και Οικιακών Χώρων.

Αν επιθυμείτε να τοποθετήσετε σίτες σε μπαλκονόπορτες οι σίτες οριζόντιας κίνησης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η εύρυθμη και αθόρυβη λειτουργία τους είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε περίπτωση δυνατού αέρα.

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης Πλισέ είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις όπου απαιτείτε μεγάλη ευκολία αφού υπάρχει η δυνατότητα η σίτα να σταματήσει σε όποιο σημείο επιθυμείτε. Οι σίτες πλισέ διαθέτουν ειδικό άκαυστο πανί τύπου ακορντεόν και είναι υψηλής αντοχής στον αέρα.

Η αποτελεσματική σίτα σφραγίζει ιδανικά τα ανοίγματα χωρίς να αφήνει ανοιχτά σημεία σε κουνούπια αλλά και σε έντομα που περπατούν στο έδαφος ή βρίσκονται στον αέρα. Επιπλέον, η λειτουργικότητα, η ανθεκτικότητα και σίγουρα το κόστος για την αγορά και την τοποθέτηση τους είναι παράγοντες που θα επηρεάσει την επιλογή του εκάστοτε πελάτη.

Στην ALMEL μπορούμε να σας προτείνουμε ανοιγόμενες σίτες, σίτες κάθετης κίνησης, σίτες οριζόντιας κίνησης και σίτες οριζόντιας κίνησης Πλισέ.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας υποδείξει την κατάλληλη σίτα για τον δικό σας χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και θα κρατήσει μακριά τα ενοχλητικά κουνούπια και ζωύφια που εμφανίζονται τα καλοκαίρια.

Η ALMEL κατασκευάζει και τοποθετεί όλους τους παραπάνω τύπους συστημάτων σίτας. Επίσης διαθέτη και σίτες που ο πελάτης μπορεί να τις τοποθέτηση και μονός του, χωρίς να απαιτείτε κάποια ιδιαίτερη τεχνογνωσία και χωρίς την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού, πράγμα που σημαίνει και χαμηλότερη τιμή!

Η εταιρεία μας διαθέτη στοκ σε όλους τους τύπους σίτας όπως οριζόντιας, πλισέ και κάθετης κίνησης σε λευκό και καφέ χρώμα. Σίτες σε διάφορα άλλα χρώματα γίνεται κατόπιν παραγγελίας με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Σίτες Αλουμινίου – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top