Γυάλινα Διαχωριστικά Αλουμίνιου

Τα γυάλινα διαχωριστικά της εταιρείας ALMEL έρχονται με περιμετρικό προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένα σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων τύπου ral.

Είναι συστήματα σταθερών διαχωριστικών με βασικό δομικό υλικό το γυαλί.

Σύγχρονα, ποιοτικά και πρωτοποριακά διαχωριστικά συστήματα γραφείων, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές, σχεδιαστικές και αισθητικές απαιτήσεις διαμερισματοποίησης επαγγελματικών χώρων. 

Ευέλικτα χωρίσματα γραφείων, με εμφανή σκελετό, που διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου εργασίας.

Γυάλινα Διαχωριστικά Αλουμινίου 01

Ο συνδυασμός των δυο βασικών υλικών – κρύσταλλο και αλουμίνιο – εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, ποιότητας αλλά και λειτουργικότητας έτσι ώστε να υπάρχει καθαρότητα και διαύγεια μεταξύ των χωρών γραφείου.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη που απαιτείται σε κάθε γυάλινη κατασκευή. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά αυτών των διαχωριστικών είναι φωτεινότητα, καθαρότητα, λειτουργικότητα  εξασφάλιση οπτικής επαφής στους εργασιακούς χώρους.

Σε ένα χώρο μας ενδιαφέρει η φωτεινότητα ή η αδιαφάνεια , η μόνωση και η ηχομόνωση αλλά και το design.

Γυάλινα Διαχωριστικά Αλουμίνιου


Η ολοκληρωμένη λύση για Γυάλινα Διαχωριστικά Αλουμίνιου.

Το διαχωριστικό πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του χώρου χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση της πρόσθετης κατασκευής. Για το λόγο αυτό στην εταιρεία μας έχουμε ευέλικτες κατασκευές που προσαρμόζονται στην ανάγκη κάθε χώρου.

Επίσης δημιουργούμε και κατά παραγγελία χωρίσματα γραφείων ,καπνιστήρια, lobby ή χώρους γραφείων εξ ολοκλήρου με γυαλί ή με mimimal κούφωμα . Πιστεύουμε ότι ο χώρος που δουλεύουμε πρέπει να μας δημιουργεί άνεση , ηρεμία και όρεξη για δουλειά.

Το διαχωριστικό ή το χώρισμα δεν θα πρέπει λοιπόν να δημιουργεί ένα αίσθημα περιορισμού αλλά αντίθετα η καθημερινότητα να είναι εύκολη και λειτουργική. Το γυαλί ως υλικό με απεριόριστες δυνατότητες έχει ενισχυμένες  ιδιότητες και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα ,με πολλά υλικά και βάσεις στήριξης.

Μπορεί να υποστεί επεξεργασία ,να έχει  χρώμα ή και όχι, να υποστηρίξει μεμβράνες ,να έχει διάφορα σχήματα. Να αναφέρουμε επίσης ότι οι συγκεκριμένες κατασκευές γίνονται με μονά security (ψημένα) τζάμια εάν το επιθυμείτε ή ακόμα με διπλά τζάμια ή triplex

Η γνώση μας και η εμπειρία μας πάνω στα υλικά μας επιτρέπουν  να παρουσιάσουμε πολλά και διαφορετικά αποτελέσματα δημιουργώντας καλαίσθητα  γραφεία , χώρους συνεδριάσεων ,υποδοχής και εργασίας.

Γυάλινα Διαχωριστικά Αλουμίνιου – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top