Πέργκολες Αλουμινίου

Θέλετε να εκσυγχρονίσετε και να βελτιώσετε τον αίθριο χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησή σας; Οι πέργκολες αλουμινίου είναι η ιδανική λύση για σας!

Η εταιρία ALMEL, σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών και εγκαθιστά στους χώρους σας σύγχρονες πέργκολες αλουμινίου, πάντα σε προσιτές τιμές για να βρούμε μαζί μια λύση που θα ανταποκρίνεται στις δυνατότητές σας και στο budget που μπορείτε να διαθέσετε!

Παρέχουμε εύχρηστες δυνατότητες ηλεκτροκίνησης, τηλεχειρισμού, αυτοματισμών καθώς και προσωπική επιλογή χρωματισμού για την βέλτιστη προσαρμογή των συστημάτων μας στις δικές σας ανάγκες.

Πέργκολες Αλουμινίου 03

Πέργκολα αλουμινίου με κινητά πτερύγια σκίασης (ηλεκτρικές αλλά και χειροκίνητες). Φέρουν λάστιχα που σφραγίζουν κατά το κλείσιμό τους, προστατεύοντας από τη βροχή.

Όλα μας τα προϊόντα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα, δίνοντας έτσι λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογών. Με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, προτείνουμε λύσεις που δίνουν ασφάλεια και αντοχή στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Χειμώνα καλοκαίρι!

Αν αναζητάτε, πέργκολα, πέργκολα ανοιγοκλεινόμενη, πέργκολα αλουμινίου, τεντοπέργκολα, η περγκότεντα, εμείς σας προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση.

Πέργκολες Αλουμινίου

 

Η ολοκληρωμένη λύση για Πέργκολες Αλουμινίου.

Βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίζουμε για σας τα καλύτερα συστήματα σκίασης, τα οποία θα διαμορφώνουν ιδανικούς χώρους χαλάρωσης, θα έχουν αντοχή στον χρόνο, θα αντιτίθεται στην φθορά.

Η στέγαση των εξωτερικών σας χώρων αποτελεί πολύ βασικό τρόπο για τη βελτίωση της ζωής εντός του σπιτιού, αφού παρέχει έναν οικονομικό, έξυπνο και ξεκούραστο τρόπο χαλάρωσης για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η εταιρεία ALMEL παρέχει προϊόντα υψηλού επιπέδου που συνοδεύονται από ένα σύνολο πιστοποιήσεων με αναγνώριση και ισχύ.

Η πέργκολα, η πέργκολα ανοιγοκλειόμενη, η πέργκολα αλουμινίου, η τεντοπέργκολα, η περγκότεντα, δεν αποτελούν ιδανική λύση μόνο για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Έτσι, προσφέρουμε συστήματα σκίασης υψηλής αισθητικής, τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς διαμορφώνουν επιπλέον διαθέσιμο χώρο για την υποδοχή πελατών, αναδεικνύουν την εξωτερική όψη κάθε επαγγελματικού χώρου,δημιουργούν ευχάριστο κλίμα.

Επενδύστε σοφά και εμπιστευτείτε μας για την εγκατάσταση συστημάτων σκίασης. Παρέχουμε άμεσες λύσεις -ακόμη και για τις περιπτώσεις των πιο δύσκολων εφαρμογών- και διαμορφώνουμε το design του χώρου σας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στο προσωπικό σας στυλ.

Διαχωριστικά με Εσωτερικές Περσίδες – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top