Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου

Η Εταιρία ALMEL  διαθέτει στην αγορά παραδοσιακές πόρτες αλουμινίου κυρίας εισόδου, πρεσαριστές ή ταμπλαδωτές, με ΙΝΟΧ επένδυση σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και συνδυασμών με τις νέες σύγχρονες ηλεκτροστατικές βαφές που δίνουν νέες δυνατότητες στις επιλογές χρωματισμών, όπως και σε χρώματα απομίμησης ξύλου.

Πόρτες παραδοσιακές

Κρατήσαμε από τα στολίδια της παράδοσης μας το ύφος. Μελετήσαμε την τεχνοτροπία και σχεδιάσαμε με προσοχή. Επικεντρώσαμε στην ασφάλεια και την αντοχή, χρησιμοποιήσαμε μοντέρνα υλικά και παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα.

Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου 07
Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου 06

Πόρτες με INOX στοιχεία

Η πόρτες αλουμινίου με ανοξείδωτο μέταλλο έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες τις αγοράς για κάτι νέο, πρωτοποριακό και φυσικά μοντέρνο για την πόρτα κυρίας εισόδου.

Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο μέταλλο (inox 316), το οποίο σε συνδυασμό με τα ανάλογα κρύσταλλα βιτρώ η χυτό γυαλί (fused) και το αλουμίνιο αποτελούν ότι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει ο χώρος τα τελευταία χρόνια.

  • Απόλυτα μοντέρνο design.
  • Ανοξείδωτο μέταλλο 316.
  • Διπλά κρύσταλλα αμμοβολή, βιτρώ η fused.
  • Ποικιλία χρωματικών επιλογών Ral και απόχρωσης ξύλου.
  • Μέγιστη αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Πόρτες με διακοσμητικές ασφάλειες

Πόρτες αλουμινίου κυρίας εισόδου με διακοσμητική ασφάλεια, έτοιμες προς τοποθέτηση. Για την είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας.

Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου 05
Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου 03

Πόρτες με ψηφιακή εκτύπωση

Μια μοναδική εφαρμογή με προσωπικό ύφος. Με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, ακόμη και προσωπικών φωτογραφείων, ζωγραφικών θεμάτων και υφών, δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο τοποθέτησης της πόρτας.

Ένα εικαστικό και όχι μόνο στοιχείο που θα εμπνεύσει τον αρχιτέκτονα, τον διακοσμητή αλλά και τον κάθε ιδιώτη, στην πολυκατοικία, στο κατάστημα, στην ιδιωτική κατοικία, στο γραφείο, σε ξενοδοχεία κλπ, με ξεχωριστό τρόπο.

Πόρτες αλουμινίου μονόφυλλες με πλαϊνά σταθερά

Οι Πόρτες Αλουμινίου αποτελούνται από κατάλληλα διαμορφωμένα πρεσσαριστά φύλλα αλουμινίου στο εξωτερικό τους μέρος και από ειδικό θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας εσωτερικά. Η αποτύπωση του σχεδίου γίνεται με πρωτοποριακή μέθοδο δημιουργώντας πρεσσαριστή κορνίζα προς τα έξω για καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουν επίσης διπλά τζάμια που στο εσωτερικό τους υπάρχει δυνατότητα επιλογής καϊτιών σε χρώματα όρο, λευκό και inox, κρύσταλλα βιτρώ ή ασφάλειες αλουμινίου. Η αντικατάσταση των τζαμιών , όταν χρειαστεί, είναι πολύ εύκολη χάρη ειδικό λάστιχο που τοποθετείται από την εσωτερική πλευρά.

Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου 04

Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου

Η ολοκληρωμένη λύση για Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου.

Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top