Περιφράξεις Αλουμινίου

Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων για περιφράξεις που χαρακτηρίζονται από minimal σχεδιασμό, εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.

 Αποτελούν την ιδανική επιλογή για ιδιωτικές κατοικίες ή εμπορικά κτίρια, όντας κατάλληλα για εφαρμογή σε ποικίλους χώρους και μπαλκόνια.

Τα συστήματά μας προσφέρουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αναβαθμίζοντας παράλληλα την αισθητική του κτιρίου, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.

Τα συστήματα περίφραξης από ανοδιωμένο αλουμίνιο αποτελούν ιδανική λύση για εσάς που θέλετε υψηλή αισθητική, αντοχή και δυνατότητες επιλογών. Θα βρείτε συστήματα περίφραξης:

Περιφράξεις Αλουμινίου 03

Την συνθετική περίφραξη χωρίς αυλάκι τη προτείνουν πλέον αντί για ξύλο λόγο της χαμηλής τιμής αλλά και της κορυφαίας ποιότητας όπου δεν χρειάζεται τον καθαρισμό και την συντήρηση που χρειάζεται το ξύλο.

Η συνθετική περίφραξη είναι το μέλλον στο χώρο της και όλο και περισσότερο “καταλαμβάνει τις καρδιές” τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών.

Είναι Διπλής όψης με μεγάλη διάρκεια ζωής και με 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Μπορεί να βιδωθεί, να καρφωθεί και να πλανιστεί όπως το ξύλο. Τέλος έχει μηδενική συντήρηση.

Η τοποθέτηση των ορθοστατών (κολωνάκια) πρέπει να έχει μέγιστη απόσταση μεταξύ τους 70-80 εκατοστά.

Γενικότερα η τοποθέτηση της συνθετικής περίφραξης μπορεί να γίνει είτε βιδώνοντας την με διακοσμητική βίδα απευθείας στους ορθοστάτες, είτε με πιρτσίνι, είτε “φορετά”

Περιφράξεις Αλουμινίου


Η ολοκληρωμένη λύση για Περιφράξεις Αλουμινίου.

Όταν ο ορθοστάτης είναι πάνω από 120 εκ, πρέπει να μπουν αντηρίδες στήριξης. Στο ύψος ποτέ δεν εφάπτονται οι συνθετικές σανίδες, ελάχιστη απόσταση 0,5 εκατοστά. Ποτέ δεν βιδώνουμε απευθείας την συνθετική περίφραξη, πρώτα τρυπάμε και μετά βιδώνουμε

Ανάλογα με το σχέδιο και την κατασκευή που έχει επιλεγεί για την περίφραξη, κατασκευάζονται και οι αυλόπορτες.

Περιφράξεις Αλουμινίου - Κατηγορίες

  • Όλο αλουμίνιο.
  • Αλουμίνιο με συνθετικό wpc.
  • Αλουμίνιο με διάφορα σχήματα λαμαρίνας.
  • Αλουμίνιο με γυαλί.

Περιφράξεις Αλουμινίου – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top