Μεταλλικά Σκέπαστρα

Η Εταιρία ALMEL  δραστηριοποιείτε  εδώ και χρόνια στο χώρο της σκίασης και της προστασίας από καιρικά φαινόμενα κατασκευάζοντας μεταλλικά σκέπαστρα κάθε τύπου.

Το σκέπαστρο είναι ένα ουσιαστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο της οικοδομής το οποίο εκτός από προστασία προσφέρει και υψηλή αισθητική.

Μπαίνουν στη ζωή μας είτε στον οικιακό μας χώρο (μπαλκόνι, ταράτσα) είτε στην επιχείρησή μας ( σκέπαστρο εισόδου ) είτε στο εξοχικό μας (κιόσκι) είτε για προστασία αυτοκινήτων.

Μεταλλικά Σκέπαστρα 02

Κατασκευάζουμε σκέπαστρα σε όλα τα μεγέθη και σχήματα (παραλληλόγραμμα, οβάλ, πυραμίδα) με στήριξη κολόνας ή εναέρια και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σίδερο βαμμένο με διπλή στρώση μπογιάς στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε και η επένδυση είναι από πολυκαρμπονικό φύλλο ή λαμαρίνα υψηλής αντοχής κατάλληλη για σκέπαστρα.

Μεταλλικά Σκέπαστρα


Η ολοκληρωμένη λύση για Μεταλλικά Σκέπαστρα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι επένδυσης για σκέπαστρα σε μορφή λαμαρίνας όπως γαλβανιζέ, αλουμινίου, ηλεκτροστατικής βαφής και σχήματα όπως κυματοειδής, τραπεζοειδής, τύπου κεραμίδι.

Η Εταιρία ALMEL  έχει την δυνατότητα να κατασκευάσουν σκέπαστρα προσθέτοντας ένα πλήθος διακοσμητικών στοιχείων τα οποία έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν ένα απλό στέγαστρο σε έργο τέχνης.

Η Εταιρία Almel σας παρέχει τα πλέον σύγχρονα χωρίσματα αλουμινίου εσωτερικών χώρων κινητά και σταθερά.

Με αποκλειστικά δίκες μας μήτρες, οι οποίες έχουν περάσει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις παρέχουν εξαιρετική ποιότητα, ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Κατηγορίες Μεταλλικών Σκέπαστρων

Σκέπαστρα Εισόδων

Τα σκέπαστρα εισόδων είναι κατασκευασμένα από σίδερο βαμμένο με διπλή στρώση μπογιάς στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε. Η επένδυση του είναι από πολυκαρμπονικό φύλλο στο πάχος και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε.

Σκέπαστρα Εξωτερικών χώρων

Τα σκέπαστρα εξωτερικών χώρων είναι κατασκευασμένα από σίδερο βαμμένα με διπλή στρώση μπογιάς στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε. Η επένδυση του είναι από πολυκαρμπονικό φύλλο στο πάχος και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε.

Σκέπαστρα Parking

Τα σκέπαστρα εξωτερικών χώρων είναι κατασκευασμένα από σίδερο βαμμένα με διπλή στρώση μπογιάς στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε. Η επένδυση του είναι από πολυκαρμπονικό φύλλο στο πάχος και το χρώμα που εσείς επιθυμείτε. Επίσης διαθέτουν υδρορροές σε κάθε πλευρά. Τέλος υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Μεταλλικά Σκέπαστρα – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top