Πόρτες Εσωτερικές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία

H ALMEL, έχει δημιουργήσει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες και της δικής σας ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.

Με υψηλή τεχνογνωσία και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια μεγάλη σειρά από πόρτες ξενοδοχείου που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας για ασφάλεια και ηχομόνωση, καθώς και μια σειρά συστημάτων κλειδαριών ασφαλείας για πόρτες ξενοδοχείων, τελευταίας τεχνολογίας.

Πόρτες Εσωτερικές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία 01

Και ασφαλώς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια και ειδικές κατασκευές για τις πιο απαιτητικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν για να καλύψουν άψογα κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη.

Απόλυτα εναρμονισμένες με τις νόμιμες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για κάθε κατηγορία ξενοδοχείου, οι εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες δωματίου αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την επίπλωση και προσθέτουν στον χώρο αξεπέραστη κομψότητα και στιλ.

Κάθε πόρτα ξενοδοχείου συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο concept που συνδυάζει την ελευθερία στην αισθητική, την πρωτοπορία στο ύφος και την λειτουργικότητα στην πράξη, αποτελώντας ένα μοναδικό στοιχείο επίπλωσης του χώρου.

Έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύψουν τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των ξενοδοχειακών πορτών.

Πόρτες Εσωτερικές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία

 

Η ολοκληρωμένη λύση για Πόρτες Εσωτερικές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία.

Πρόκειται για πόρτες ειδικών προδιαγραφών που παράγονται σύμφωνα με τα Βρετανικά πρότυπα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στον κανονισμό πυρασφάλειας 30 και 60 λεπτών καθώς και ηχομόνωσης.

Η μεταλλική κάσα και ο κρυφός μεντεσές εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία καθώς και την αισθητική υπεροχή αποδίδοντας ένα πιο μινιμαλιστικό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

Μέσα από μια ποικιλία υλικών & εφαρμογών, μπορεί κανείς να σχεδιάσει την πόρτα της αρεσκείας του συνοδευόμενη πάντα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Διατίθενται σε διάφορα υλικά, όπως Φυσικό καπλαμά, Τεχνητό καπλαμά, Laminate, PVC, Τζαμιού.

Επιλέγετε τον τρόπο ασφάλισή της, ανάλογα με τις ανάγκες ασφάλειας που κρίνετε ότι χρειάζονται τα δωμάτιά σας και τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε:

Πόρτες Ξενοδοχείου με ηλεκτρονική κλειδαριά

Πόρτες Ξενοδοχείου με κλειδί

Πόρτες Ξενοδοχείου με ηλεκτρομαγνητική κάρτα

Πόρτες Εσωτερικές Αλουμινίου για Ξενοδοχεία – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top