Κάγκελα Αλουμινίου

Η Εταιρία ALMEL τοποθετεί και προμηθεύει κάγκελα αλουμινίου σε ανταγωνιστικές τιμές διαφόρους τύπους προφίλ και σχέδια.

Τα κάγκελα αλουμινίου δίνουν λύσεις υψηλής ποιότητας με την αντοχή ,την αισθητική και την ασφάλεια να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Το αλουμίνιο σαν πρώτη ύλη ελέγχεται συνεχώς από το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχοντας έτσι σε εσάς την μέγιστη ποιότητα.

Ο συνδυασμός γνώσης και τεχνολογικής υποδομής από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο στάδιο παραγωγής δημιουργεί προϊόντα ανθεκτικά και αμετάβλητα στο πέρασμα του χρόνου.

Κάγκελα Αλουμινίου 03

Μη έχοντας καμία ιδιαίτερη ανάγκη συντήρησης καθιστάτε η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονή αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Τα παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου σας προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής.

Διακρίνονται για την αντοχή τους στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική τους επεξεργασία και την εύκολή τοποθέτηση τους.

Κάγκελα Αλουμινίου


Η ολοκληρωμένη λύση για Κάγκελα Αλουμινίου.

Τα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox (ανοδιωμένα) είναι μια καλή πρόταση για μπαλκόνια και σε συνδυασμό με αλά υλικά όπως PVC. Είναι ακόμη κατάλληλα και για περιφράξεις κήπων. Με εφαρμογή σε μπαλκόνια, βεράντες, σκάλες και αυλόγυρους. Κάγκελα από χυτό αλουμίνιο και προφίλ αλουμινίου. Μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Τεράστια αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Τα κάγκελα αλουμινίου προσδίδουν υψηλή αισθητική στο χώρο, προσφέροντας μία πλήρως ολοκληρωμένη, εγγυημένη και μοντέρνα λύση για κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση. Εφαρμόζονται σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε εσωτερικούς, για λόγους ασφάλειας ή διακόσμησης, συνδυάζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια και την αντοχή.

Η Εταιρία Almel σας παρέχει τα πλέον σύγχρονα Κάγκελα Αλουμινίου.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους είναι πως δε χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση για όλη τη διάρκεια ζωής τους αλλά ούτε και βάψιμο κατά την εγκατάστασή τους.

Η πληθώρα σχεδίων δημιουργούν ένα καλό τελικό αποτέλεσμα από άποψη αισθητικής και ασφάλειας.

Επίσης μπορούμε να προμηθεύσουμε επαγγελματίες με τιμές χονδρικής για μονταρισμένα και αμοντάριστα προφίλ.

Κάγκελα Αλουμινίου – Δείγματα Εργασιών

Scroll to Top